A vegades, com és normal, el mar s’emprenya.
I passa tot això dels surfistes, els gossos, els esquitxos i les platges inundades.
Es cabreja i, com tothom, acaba vomitant llaunes, algues, cadàvers, sandàlies i tirites.

Sobretot tirites.

diumenge

whatever

Gastar el matí observant les gotes d’aigua que rellisquen decidides pel braç de la cadira del jardí. Estimbant-se. Guanyar el dissabte en cels i tovalloles calentes, concentrar-me en no cometre mai més cap hivern. Ni mai més cap desembre. Ser l’enèsima partícula microscòpica que sura en el fil de llum. No tornar mai a la vida abisme. Ni a l’esglai absurd i inequívoc de quan –de cop- algú es queda vertiginosament sol a l’andana. Llunes plenes, futur incert, somriure cap de setmana. Camps verdíssims o l’olor de pi de qualsevol carretera oblidada. Tot això i, a l’aire, la possibilitat tàcita de la vida hivernacle. 

2 comentaris:

El meu 3cat 24 ha dit...

Hola,

El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaquem un blog amb contingut interessant. Avui dimarts, 12 d'abril, li ha tocat al teu. Ho pots veure aquí:

http://www.3cat24.cat/blogs

I aquí un llistat de tot el que hem recomanat des que vam començar el 9 d'octubre del 2008.

http://www.3cat24.cat/noticia/326283

Si tens cap problema o vols que no el destaquem, només ens ho has de dir.

I si ens pots recomanar un altre blog en català que consideris bo, ho farem en nom teu.

A més, t’informem que promocionarem el teu blog a través de la nostra pàgina de Facebook (http://www.facebook.com/elmeu3cat24)i el nostre Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24).

Salutacions!

Joanaina ha dit...

:D